Eilen ja tänään sain mukavaa postia Anskulta (www.piiskis.vuodatus.net). Olimme molemmat osallistuneet Kettuemon järjestämään askartelutavaravaihtoon. Anskun lähetys sisälsi toiveideni mukaisesti Magnolia-aiheisia leimasin kuvia, värikkäitä ja kuviollisia papereita, pitkiä korttipohjia ja kirjekuoria (jotka tulivat tarpeeseen), pienempiä korttipohjia, nauhoja ym. mieleistä. Räpsin lähetyksestä itsekin tänään kuvia, mutta Anskun lähettämä kuva on parempi, joten hänen luvallansa laitan sen suoraan tänne:) (omiini heijastui tympeästi aurinko.) Tässä siis kuva:

                1621681.jpg
                  KIITOS ANSKU!

 Nyt minulla on mietittävänä minkälaisilla väreillä kokeilen noita leimasinkuvia värittää... Kun minulla ei niistä aiempaa kokemust ole. Huomenna ehkä teen ensimmäisen "koe-version".

Sitä piti myös kysymäni, että miten omaan blogiin saa luotua semmoisen oman "tunnus-napin"? Kun teillä monilla näkyy semmoiset olevan. Oon niin tasan tietämätön tämmöisistä että pää pyörällä ja suu auki ihmettelen monia asioita blogeissanne:) Toinen hauskuus minkä olen myös monilta bongannut, on tuo ilmeilevä Mr. Bean hahmo. Very veikeä tapaus:)

Ja nyt se hauskin uutinen... Tällä viikolla on tullut ainakin yksi todella iso ja iloinen uutinen tämän hetkiseen elämääni (yksi kysta pelistä pois), lisäksi kävi hyvä mäihä (Tanjuskan tarran-arvaus kilpailussa) sekä tämä Anskun kiva posti. Julistan alkaneeksi arvonnan. Kommentteja yhteystietojenne kera (=sähköposti tai www-sivut) otan vastaan tuonne 1000 kävijään saakka! Palkitsen 1000. kävijän ja lisäksi arvon palkinnon yhdelle arvontaan osallistuneelle! (Miksiköhän melkein jokaisen lauseen perään laitan huutomerkin? Tämä vain on NIIN JÄNNÄÄ:)


Viikonlopun aikana lisäilin kuvia uusista korteista, joita olen nyt askarrellut.
Hyvää ja hupaisaa alkanutta viikonloppua kaikille!