muutama odottaa vielä valmistumistaan. Olen jo useamman kerran kertonut ja vuodatellut tekemästäni enon 50-vuotiskortista. NYT SE ON VALMIS!!!

                         1701764.jpg
Tein tästä tarkoituksella vähän isomman, että mahtuu tuo cd, kuva ja tarrat kortissa "mukavasti olemaan". Traktorikin vaihtui vielä sunnuntain suunnitelmista. Äitini kun sai ajatuksen, että leikataan tämä traktori alkuperäisestä taustastaan irti. Se olikin hyvä ajatus, kun alkuperäinen kuva ei olisi tähän niin hyvin mahtunut. On ainakin värikkäämpi traktori kuin se, joka oli ensin ehdolla. Traktorin taakse täytyi laittaa tuo kultainen kuvio, kun sieltä olisi muuten pahimmoilleen näkynyt kaikki numerot. Tämä tyttö kun tekee ja säheltää ja miettii vasta sitten, mitä tuli tehdyksi...

Toisen kortin tein serkkuni ja kummityttöni perheelle. He kun muuttivat uuteen asuntoon.

                         1701762.jpg

Tämä on taas näitä kortteja, joihin oli alunperin tarkoitus laittaa taustapaperi, mutta lopulta sitä ei sitten tullut laitettua. Välillä kuva oli myös neliö-korttipohjalla, mutta ei, - ei se miellyttänyt minua siinäkään. Olisin vain halunnut laittaa siihen paperikukkia, mutta kauhukseni en taaskaan osannut päättää, mihin kohtaan olisin niitä laittanut:O EI OO HELPPOO!!!
HELTEISTÄ ALKANUTTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!