tulee mulla aina näistä kuvista mieleen. Vaikka kuvat ovat hauskan lapsenomaisia, hyvän mielen tuojia. Tämä nauravan tyttö-kortti meinasi mennä jo pilalle pahemman kerran, kun aloin laittamaan noita paperikukkia. Asian korjasi mielestäni kuitenkin tuo, kun laitoin rei-ittijällä tehdyt pallot tuohon ympärille. Ehkä jotain kaipailee, mutta olkoon nyt näin:

                      1769167.jpg

Tässä myös tämä naurava poika kortti. Tähän sopi mielestäni tämä pallo-kuvioinen taustapaperi:

                        1769164.jpg
Olen nyt jo "melko moneen" korttiin laittanut noita paperikukkia. Tai taustapaperia. Niiden käytössä olisi kyllä vieläkin kehiteltävää; toistuu nuo samantyyliset jutut vähän joka kortissa. Mutta toisaalta nämä suorakaiteen muotoiset korttipohjat eivät niin kamalasti tilaa anna. Neliö-korttipohjilla voisi joskus kokeilla jotain "villimpää". Mitä se sitten onkin;)

                               1769177.jpg
Tässä vielä tämä viikolla tekemäni kortti. Lisäsin tähänkin juuri tuon paperikukan tuohon oikeaan laitaan. Oliko se "se juttu" jota siihen kaipailin, en tiedä. Katsellaan noin taas pari päivää...

Kerroinkohan jo viimeksi, että perjantaina tuli postissa tilaamani netanttila-paketti. Sieltä löytyi tilaamani aivan ihanan pehmeät ja joustavat farkut! Kun olen "pieni, pyöreä pallo", niin nämä housut oli juuri simppelit! Vaikka olivatkin capri-mallia, niin olivat sen verran muuten isot, niin olivat sitten normaalien housujen mittaiset minulle. Ei tarvitse lahkeita lyhentää. Kerroinhan tämän nyt varmasti parhaalla mahdollisella tavalla (yksinkertaisesti ja selkeästi:)

Mutta aurinkoista(ko) alkavaa viikkoa teille kaikille!