3d-kuvia olen koonnut valmiiksi, mutta mitäpä minä niistä tänään; - valitsin suinpäin kuvaksi tämän "romanttisen" kuvan:) Lapsuudessa ostin joitakin tämän tyylisiä julisteita, ovat vieläkin tuolla tallessa.

Painiskelin kovasti sen parissa, mitä laittaisin kuvan taustalle. Toisena vaihtoehtona oli tuollainen värikäs pallo-paperi. Sen leikkaaminen ei vain oikein onnistunut, tai en saanut taustaa mieluisella tavalla mahtumaan korttipohjaan.
Niinpä valitsin tämän.

Tekemis-vaiheessa tuntui tietenkin maan mainiolta idealta laittaa noita haaraniitti-sydämiä tuohon vasemmalle puolelle kuvaa. Nyt korttia katsoessa, en ole varma, erottuvatko ne siitä niin hyvin kuin ajattelin... Tekstiä en korttiin laittanut, käyttömahdollisuuksia on monia.

                            
                         1760893.jpg
Taitaa näyttää tuo korttikin vinolta, mutta "sovitaan", että niin oli tarkoituskin;)

Hirveästi on tullut mieleen kaikkea, mitä voisi hankkia. Päälimmäisenä tuo vesi-sivellin-kynä (tai se, jolla voi värittää leimasinkuvia, Derwent Watercolourin värien kanssa). Olen myös saanut myytyä kaikki Some Bunny to love-kortit. Olen katsellut sitä Some Bunny to love-aiheista 3d-kirjasta (isoa). Mutta sillä ei niin kiire.

Mutta nyt täytyy pitää hetki budjettia yllä;)