Jokin viikko sitten laitoin tänne blogiini kuvan samasta Teddy-langasta tehdyn kaulahuivin ja pipon. Näin tarkemmin ajatellen, on kaulahuivi tälläkin kertaa sama. Muutos on tapahtunut pipossa, jonka purin pois ja kudoin uudelleen (tekemisen riemua). Aiemman pipon kudoin koko ajan suoraa. Pipo jäi liian lyhyeksi ja puikkojen vaihto-kohdista jäi näkyviin minua häiritsevät reiät.

Tämän pipon kudoin koko matkan 2 oikein, 2 nurin-neuletta. Lanka riitti juuri ja juuri niin kaulahuiviin kuin pipoonkin. Pipo mahtuu jopa minun päähäni, niin pallomainen ja iso kuin se onkin;)

           2184946.jpg
Kaulahuivissa oleva kukka on ihan oma söhertelyni. Muistan virkanneeni tuon tyylisiä kukkia joskus ala-asteella. Nyt tein sen vaan isommalla virkuukoukulla.

           2184950.jpg
Tässä yritin kuvata tätä kaulahuivin "kiinnitysmekanismia" (hieman tekniikka-sanastoa mukaan;). Eli siihen virkattiin tuommoinen ketju ketjusilmukoista, joka kiinnitettiin noin 15 cm päähän kaulahuivin päästä.

           2184952.jpg
Tässä vielä tämä pipo reunat käännettynä. Lanka on mukavan pehmoista, mutta pipoa päähän testatessani tuli esiin myös langan sähköisyys.
Tässä vielä linkki alkuperäiseen ohjeeseen, jota lähdin tavoittelemaan:

http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=1732

Tämä tekemäni on enemmän minun tyyliäni:) Kukka jää tällä kertaa pipoon laittamatta, kun lanka tosiaan loppui kesken. Näillä mennään nyt talvea kohti.

Kovasti olen ihastellut ja katsellut MarioMyssyä. Näyttäisi mukavalta. Saa nähdä, alanko kokeilemaan sen neulomista.

Odottelen myös postia Kirjokkaasta. Korttiaskartelutarvikkeita:) Toivottavasti lähetys tulee pian:)

Ostin muuten itselleni joululahjaksi kameran. Nyt kun oppisin sitä vielä kunnolla käyttämään.