Onpas aika etevä otsikko tuo "lauantain onnistumisia" Nauru Lähdin nimittäin tänään aamupäivästä käymään keskustassa kierroksella. Ajatukseni oli, että käyn katsomassa akateemisesta kirjakaupasta Promarker-tusseja (siellä kun myydään niitä isoja pakkauksia).

Huomasin kuitenkin Suomalaisen kirjakaupan mainoskyltit; - kuinka mahtavat alennusmyynnit heillä oli menossa. Painelin sitten sinne. Kiersin tuttuun tyyliini alakerran, josta olen joskus askartelutarvikkeita ostanut. Pysähdyin Promarkereita katselemaan. Ihmettelin, että miten pienien pakkausten hinta saattoi olla yli 17 euroa Jalka suussa Yhden paketin hinta oli 12 euroa. Kysyin sitten myyjältä, joka tarkisti hinnat. Ei tiennyt, oliko hinnat väärät vai oliko jokin tarjous tulossa, mutta 12 euroa näytti hinnaksi. Päätin kuitenkin ottaa tämän paketin Promarkereita:

              

            1246104196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyllyn hintalappu näytti näiden hinnaksi 29 euroa. Kassalla myyjä huomasi, että nämäkin tussi olivat tarjouksessa. Sain ne siis noin 14 eurolla Yllättynyt Sehän tuntui mukavalta, kun olin varautunut pulittamaan näistä akateemisessa kirjakaupassa vielä enemmän.

Onhan tuo 14 euroakin pitkä centti muutamasta tussista. Mutta olen tykästynyt käyttämään eniten niitä leimasinkuvia väritellessäni. Kokeilin juuri värisävyjä paperille ja hienoja ovat. Juuri sellaista perus vihreää, keltaista ja sinistä olin kaipaillutkin. Ihana piristys oli myös tuo lime green, joka on juuri sellaista vihreää, josta pidän!

Nyt olisi sitten tarkoitus alkaa värittelemään lisää artteja ja Penny Blackeja. Katsellaan, ehdinkö tehdä tänään korttia. Viimeistään huomenna kuitenkin.

 

OIKEIN AURINKOISTA JA VIRKISTÄVÄÄ VIIKONLOPPUA    TEILLE KAIKILLE!