Vaihteeksi Sarah Kay-kortti. Tämän tekemiseen koitin santsata siten kovasti, että pyrin käyttämään jonkinlaista taustapaperia.


1248015756_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Näistä Sarah Kay-kuvista tulee myös tämmöinen vaaleanpunainen meininki; vaikka lila tai sinertäväkin olisi hyvin sopinut. Kuvia on kuitenkin muutama muukin nyt koottuna, niin teen ne sitten eri pohjalle. Kokeilen jos kuinka montaa taustapaperia tuohon taustalle. Lopuksi valkkasin mukaan tämän paperin. En ole tainnut tätä paperia monesti korteissani käyttääkkään, kun olen aristellut tuota kimalletta. Tähän se sopi mielestäni kuitenkin yllättävän hyvin.

Mukavaa vaihtelua toivat myös nuo paperikukat, joista tein tuollaisia kahden värin-yhdistelmiä. Yhdistin kukat Paperinauhasta ostamillani metalli-haaraniiteillä; niitä myös oikeanpuoleisissa nurkissa. Helmet ovat laventelin värisiä, vaikkei se taida kuvasta hyvin erottuakaan. Alunperin suunnittelin vaaleanpunaisia, mutta kun en niitä juuri nyt löytänyt, laitoin näitä. Saattoi ollakin loppujen lopuksi parempi vaihtoehto, vaalenpunaista kun on kortissa muutenkin paljon.

Kaikenkaikkiaan olen kyllä korttiin tyytyväinen. Erityisesti se, että kerrankin ääriviivatarrat jäivät käyttämättä (mitä nyt tuo onnea-teksti). Se on minulta harvinainen suoritus Silmänisku Täytyypä yrittää muistakin Sarah Kayn kuvista samantyylisiä kortteja. Tai hyödyntää ainakin taustapapereita samalla tavalla. Aikaa kortin tekemiseen, tai nimenomaan paperin valitsemiseen meni kyllä liikaakin.