Viikko sitten tekemäni kortti tästä samasta enkeli-kuvasta ei onnistunut. Vaikka kortti ihan hyvältä näytti, ei kohojauhe siinä pysy (testasinpa senkin).

Minulle nämä leimasin-jutut ovat tosiaan aivan uusia kokemuksia, joten täytynee oppia "erehdyksien" kautta. Tässä nyt kuitenkin yksi kortti, jonka samaisella enkeli-leimasimella tein:

 

 

Innostuksissani laitan taas kaksi korttia, kun valo heijastelee kuviin niin erilailla.

Tässä olen leimannut kuvan ja sen jälkeen ripotellut sen päälle kullanväristä kohojauhetta/pulveria. Sitten "kopautin" paperia, jolloin ylimääräinen kohojauhe irtoaa (=> takaisin purkkiin). Sen jälkeen kuumensin kuvaa, jolloin kohojauhe "sulaa" tuon näköiseksi. En tiedä, olisiko pitänyt kuumentaa vielä hiukan kauemmin, ettei kuva jää rypyläiseksi. Vaikka ei tuo minua haittaa.

Finnstamperin sivulla on hyvin vinkkejä ja ohjeita embossaukseen, - sieltä minäkin kurkin.

a

 

Mietinnässä on vielä se, millä tavalla näitä leimasinkuvia alkaisi korttipohjalle sijoittamaan. Tässä kortissa laitoin leimatun kuvan alle vielä kaksi paperia. Yksikin voisi riittää.

Tuo kullanvärinen paperi tuo korttiin hieman "juhlavuutta" ja joulua. Tosin siinä on kohokuvioituna kukkia, mutta niitä näkyy olevan myös leimasimessa, joten aattelin että se vois olla tämän joulun trendi Eikös siinä joululaulussa sanota että "onkos tullut kesä, nyt talven keskelle?" Tämän tyylisiä kortteja olisi tarkoitus tänään / huomenna kokeilla enemmänkin.