Tänään karkasi uni aamulla jo puoli viiden aikaan. Se on juuri tätä, että kun olisi mahdollisuus nukkua pidempään, ei nukuta senkään vertaa kuin yleensä.

 

Aloin sitten leikata ja koota 3d-kuvia. Eilen kun ehdin kansiosta katsella muutamia kuvia, joista voisi kortin tehdä. Tänään tein sitten useamman vauvakortin:

 

 

Tässä tämä mukavan perinteikäs vauvan töppönen-kortti. Tämä kuva on suht helppo leikata. Ja mielestäni lopputulos on vallan herttainen Tyttövauvalle-teksin jouduin katkaisemaan keskeltä, jotta mahtuu tuohon kohti.

Huomasin myös, ettei tarra-arkin tyttövauvalle-teksteissä ollut ö:n pisteitä. En ole aiemmin ajatellutkaan sitä, sisältyvätkö ne yleensä tarra-arkkiin. Ainakin ä:n pisteet olivat paikoillaan... Mutta eipä hätiä; leikkasin ja liimasin toisesta arkista pisteitä vastaavat möykyt ö:n päälle...

 

 

Tässä kaksi kuvaa samasta kortista. Toisessa näkyy paremmin kortin päälimmäinen oikea laita, jossa käytin Martha Stewartin boordileikkuria. Pitäisi hoksata hyödyntää sitä laitetta useamminkin...

 

 

...Tämä on pitkästä aikaa vähän normaaleista vauvakorteistani poikkeava. Kuva on pyramidi-3d.

 

 

Sitten vuorossa tämän aivan ihanan näköinen kuva äidistä ja vauvasta! Tämä kuva oli alunperin 3d, mutta yksi osista hieman repesi, joten jätin ne osat pois ja laitoin vain pelkän pohja-osan. Mielestäni kuva tulee oikeuksiinsa hyvin näinkin. Kuin maalaus.

 

 

Tämä kuva on pyörinyt kansiossa jo pidemmän aikaa. Olen kammoksunut tämän kuvan leikkaamista, koska leikattavaan alueeseen kuuluivat myös sängyssä olevien pinnojen välit. Sain ne onneksi pienemmillä saksilla yllättävän hyvin leikattua.

Kuva itsessään oli enemmän neliön muotoinen. Jouduin siis hieman sabotoimaan kuvan reunoja, jotta sain sen mahtumaan korttipohjalle. Laitan kulmiin koristetarrat, kun mielestäni kuva kaipasi jotain piristystä... voisi toki ajatella retrokukkiakin?