Tänään kokosin muutaman helmikaulakorun. Jälleen oli hieman hankaluuksia miettiessä sitä, kuinka pitkiä koruista kannattaisi tehdä.

 

 

Tästä vihertävä-sävyisestä kaulakorusta tuli melko pitkä. Toisaalta on myös pahimmoilleen sen verran lyhyt, ettei saa kiepautettua kahta kertaa kaulalle. Mutta turvaudun aina siihen ajatukseen, että helppohan näitä on lyhentää, jos siltä tuntuu. Tähän koruun laitoin tuon magneettilukon. Vihertävät helmet ovat puuhelmiä. Välissä on kuitenkin ruskehtavan-sävyistä "marmorikuvioista" lasihelmeä. Ei taida oikein näkyä, kun en honannu zoomata.

 

Tässä korussa kaikki helmet ovat puuhelmiä. Kaksi punaista + vaaleanpunainen. Sitä rataa niitä pujottelin. Tähän en laittanut laisinkaan lukkoa. Solmin "siiman". Onnistuukohan niin, vai räpsähtääkö joskus auki... Täytyy muistaa ostaa liimaa, jolla voin hieman yrittää tehdä solmusta pysyvämmän... Näissä koruissa suurin osa on HelmiQ-verkkokaupasta tilaamiani helmiä.

 

Tässä vielä "yhteispotretti". Ihan hauskalta hommalta tuo tuntui tänäänkin. Etenkin, kun olo on edelleen hieman flunssainen ja ulkona reilusti pakkasta. Opiskeluun liittyviä kirjojahan en voinut tietenkään avata

 

Viikonloppua teille kaikille!