Kesällä taisin jo tilata jostakin tämän suloisen 3d-kuvan. Perjantaina sen leikkasin ja kokosin ja eilisen päivän pyörittelin eri korttipohjien päällä ja mietin, että minkälaisen kortin kuvasta saisi tehtyä. Suuri vaikeus oli jo siinä, laitanko sinertävän vai valkoisen korttipohjan. Myös tuo boorditausta-paperin ja pitsin välillä oli kovaa taistoa Tällainen kortista loppujen lopuksi tuli:

 

 

Korttipohja on Sinellin valkoinen helmiäiskorttipohja. Siihen lisäsin poikittaisen MS:lla kuvioboordilla koristellut paperin. Lisäilin kuvaan myös hopeanväristä ääriviivatarraa ja samaa väriä olevan poikavauvalle-tekstin. Nuo lumihiutaletarrat olivat mielestäni oikein oiva lisä korttiin. Tuovat sellaista talven tuntua ja pehmeyttä.

Ajattelin jo ensisilmäyksellä kuvasta, että siinä on poikavauva. Kesken kortin teon pälkähti kuitenkin mieleeni tarkastella kuvaa tarkemmin... onko se sittenkään poika? Silmiin pisti nimittäin tuo vauvan päässä oleva myssy. Mutta löytyyhän myssyjä vauvan kuin vauvan päästä  

Lopuksi lisäsin vielä lumihiutatarrojen keskelle helmitarroja. Ovat mintun värisiä. Siinäpä se. Hiukan mielessä pyörii jälleen sinertävä tutti; laittaisinko sellaisen kortin reunasta roikkumaan..? Ehkä, ehkä en. Täytyy miettiä sitäkin, ettei kortista tule liian täyteen survottu.