Tämä viikonloppu oli tarkoitus väkertää kortteja, mutta kuinkas kävikään; -ei niitä niin montaa tullutkaan tehtyä. Tässä ekana tämmöinen äitienpäivä-kortti. Itse pidän tästä kuvasta, tai siitä nimenomaan tulee jotenkin mieleen äitienpäivä. Lieneekö laululla "orvokkini tummasilmä, kultasydän pieni" osuutta asiaan, sitä kun aina äitienpäivänä laulettiin koulun järjestämissä äitienpäiväjuhlissa.
   
                                  1422444.jpg

Tämä hääkortti oli nyt tehtävä pois. Häitä ei ole kylläkään tiedossa, mutta näitä samantyylisiä kuvia minulla on kolme. Eniten houkuttelisi se, missä tämä pari ajaa tandem-pyörällä. Siihen olisi hauska liittää jokin teksti. Ehkä Leevi and the Leavingksin "Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki yhdessä kulkien!" Honasin kyllä eilen k-kaupassakin hääkortin, jossa hääpari pyöräili ja siinä oli myös jokin jännä runo. Jos häät olisi tiedossa ja hääparina olisi Väinö ja Annemari, tulisi runoksi: "Nytpä syntyi kohupari: Väinö sekä Annemari!"
         
                                  1422446.jpg

Eilen illalla värkkäsin viimein kasaan nämä kummitytölleni kutomat tossut. Ensimmäisistä tossuista tuli liian pienet, mutta näistä tuli kyllä melkoiset "jyty-tossut". Onpahan ainakin kasvunvaraa. Värit ovat mieleeni, mutta muoto on ainakin vielä hieman muotopuoli;D Jospa se jalassa asettuu muotoonsa!

Tossut eestä...

                1422436.jpg

Tossut takaa...

                 1422439.jpg

Tossut sivusta...

                 1422441.jpg

ja toisesta sivusta. Ompelin nuo napit "läppiin" kiinni, jotta pysyvät paikoillaan. Koristeeksi olisi voinut laittaa toki jotain ihanaa nauhaakin, mutta päätin näin ensimmäisiin tossuihin laittaa villalangasta reunukset. Ostin myös tuollaiset pienet "kulkuset". Ne sitten kilkattavat, kun kummityttöni tossuja tömistelee...

                1422437.jpg