Tänään tulin viimein tänne asunnolleni syysloman jälkeiseltä reissulta. Kirje odotti SAY-pariltani. Kirjekuoren lähettäjätiedoissa ollut nimi ei sanonut minulle mitään, mutta lukiessani kortista lähettäjän "lempinimen" ja blogiosoitteen, honasin kenestä oli kysymys:) Olipa taas mahottoman monimutkaisesti selvitetty. Eilen illalla taisin Maissin blogissa käydäkin, mutta ei mielessä käynyt.

             2016661.jpg
Tässä Maissin tekemä todella hieno kortti! Aivan ihania nuo kukkaset ja kortin värit yleensäkin! Hyvin olet Maissi korteillasi huijannut, niin sieviä kuin ne aiemmatkin olivat. Mutta kuten itse kirjoittelit, olet yrittänytkin tehdä hieman vähemmän omaa tyyliäsi olevia kortteja.

Viimeisestä (korostanko tuota viimeistä-sanaa liikaa?) lähetyksestä löytyi tämmöisiä ihanuuksia:

             2016667.jpg
Jälleen minulle uudenlaisia leimasinkuvia. Vaikka onkin jo Magnolia ja Penny Black-aiheisia kuvia, ei silti juuri näitä.


              2016675.jpg
Jouluinen 3d-kuva-arkki, paperikukkia (minun värit!), ääriviivatarroja joulukortteihin, toisenlaisia paperikukkia (itse tehnyt?) ja monenlaisia kauniita nauhoja. Nuo nauhat on oikein hyvin valittu, kun on paljon tuollaisia, joissa on palloja. Kuten olen aiemmin kertonut, on minulla edelleen tuo nauhojen ja kukkien käyttö vaikeaa, kun en meinaa löytää niille mieleistä paikkaa korttipohjalta.

Mutta lämpimät kiitokset sinulle Maissi erittäin mieluisesta ja "nautittavasta" syksystä! Blogissasi vierailen tämän jälkeenkin, entiseen tapaan:)