Ylioppilaalle tarkoitettuja 3d-kuvia tai leimasinkuvia minulla ei ole muita kuin tämä kuva. En tiedä mikä mättää, mutta en mielestäni onnistu kokoamaan tätä kuvaa hyvin. En tiedä käytänkö liian paksuja tarratyynyjä vai leikkaanko jotenkin väärin... Tänään teinkin sitten sillä tavalla, että en koonnut 3d-kuvaa ollenkaa; - otin käyttöön vain alimman (kokonaisen) kuvan:

                     1238945858_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä kortista tulikin ihan hieno näin, mutta mutta... Huomasin kortin kuvattuani, että tuossa valkolakin yläpuolella näkyy jokin "puoliympyrä". Kuvaan se ei kuulu. En oikein tiedä mistä se siihen tuli, tuskin liimastakaan johtuu? En juuri nyt keksi mitään, millä tuon peittäisi; -kultahilekkään ei tuohon oikein soviPäättämätön Luultavasti siis vaihdan kuvan.

 

Korttipohjan tein itse A4-kokoisesta kartongista. Ostin viikolla Kärkkäiseltä paperileikkurin (2,5 euroa!). Huomasin, että sillä voi tehdä kortteihin nuo taitto-kohdat. Todella hyvä, koska omat taitokseni meinaa kaartua puolelle jos toiselle. Samoin paperileikkurin terillä voi leikata suoraa- tai aaltoilevaa viivaa sekä tehdä ns. repäisyviivan.