Tänään sen sitten toteutin, "kesälomamatkani" tuohon läheiselle kirpparille Silmänisku Kesälomamatkaksi kutsun sitä sen tähden, että kirppari on kumminkin parin kilometrin päässä, hieman toisella suunnalla, joten en siellä kovin usein käy. Mutta tänään (monta päivää tätä suunniteltuani) lähdin läppäsemään Konttia kohti. Kontissa oli paljon katseltavaa, mukaan lähti nämä:

 

1249385712_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Peltipurkki, neljä askartelulehteä sekä punaista nauhaa. Vasta nyt kiinnitin ensimmäistä kertaa huomiota noihin peltipurkkeihin. Niitä olikin siellä ihan hyvä valikoima. Ajattelin jotakin askarteluhilpentööriä noihin säilöön laittaa. En tiedä, onnistuisiko tuohon tehdä "nauhan" mentävät reiät. Olisi siis sellainen nauhojen säilytys-purnukka.

Ja nuo askartelulehdet! Niitä olen joskus aiemminkin Kontista löytänyt. Vilkaisin jo lehdet läpi ja olen niihin kyllä oikein tyytyväinen Nauru Perustelen noiden lehtien ostoa mielessäni sillä, että "tulevan työn kannalta"... Näistä lehdistä löytyikin mielestäni paljon kivoja ja yksinkertaisia askarteluohjeita päiväkoti-ikäisille. Oli myös mukana näppärät kaavat (eläinaiheita), joista voisi joskus tehdä vaikka lorukortteja. Joku lehti sisälsi Sinooperin mainoksen 97-vuoden leimasimista. Silloin ne olivat näköjään kissoja ja sydämiä. Nykyään valikoima on aivan mahdottoman laaja!

Hypistelin myös kaunista pitsiä, josta olisi saanut sievän koristeen kortteihin. Maksoi kuitenkin yli 3 euroa ja se on mielestäni liikaa. Nappejakin olisi ollut, mutta niitä käytän aika vähän askarteluissa. Samoin harkitsin vetoketjujen ostoa, kun eikös niistä voi tehdä niitä nättejä kukkia? Mutta ostamatta jäi nekin.

Kävin myös Realisointikeskuksessa (jossa on se itsepalvelukirppis). En ole oikein tottunut noihin itsepalvelukirppiksiin. Ovathan ne kyllä näppäriä, mutta mielestäni niin sekavan tuntoisia. Nytkin oli paljon myynti-pisteitä, joissa oli pöydät niin mullinmallin sekaisin Otsan rypistys Ihastelin siellä mm. kauniita nostalgia-kuvia. Korttipohjiakin siellä myytiin (helmiäis), mutta niihin en tällä kertaa kajonnut.

Mutta mukava oli tuo "kesälomareissu". Suihkuun piti heti asunolle tultaessa painella, sen verran hikeentynyt olo oli. Aurinkoista kesäpäivän jatkoa teille kaikille!