ja häitä ei taaskaan tiedossa:D Mutta mitäpä tuosta, pistän kortit jemmaan, odottamaan kutsua häihin. Tähän sarjaan kuuluvan yhden 3d-kuvan olen jo aiemmin tehnyt kortiksi. Nämä kaksi ovat odottaneet leikkaamistaan jo kauan, koska erityisesti tuo tandemilla ajava nuoripari on näyttänyt minusta niin hankalalta ja pikkutarkalta. Sain sen kuitenkin jotenkuten kaluttua läpi:) Tuon valkoisen kortin tekeminen oli äärettömän hidasta hommaa. Ei niinkään muuten, mutta kun päätin laittaa siihen jotain paperia taustalle (puuh). Kokeilin kaikkia hienoja kuviollisia papereita, mutta perinteiseen tyyliini, päädyin jälleen tähän vaaleanpunaiseen (I did again, ou-nou:o Vaikka tässä vaaleanpunaisessa on kylläkin tuommoinen kaunis, kiiltävä, ehkä hieman kuviollinen pinta (uskoo ken tahtoo). Hieno idea, - aikamoinen älynväläys oli laittaa tuo vaihdossa saatu sydän tuohon hääparin ylle. Voi olla, että sormukset kiskon siitä vielä irti, mutta katellaan hetki noin. Samoin nuo kulmissa olevat sydämet on vielä mietinnän alla. Ikuinen ongelma: ampuuko yli vai eikö ammu?

                            1676865.jpg

                            1676861.jpg

Tästä tandemi-kortista olen melkoisen ylpeä:D Sainkohan Tanjuskalta (vai oliko se joku muu, muisti pätkii) tämmöisen sydän-aiheisen boordin(ko?). Tuo kukkanen tuolla yläkulmassa ei ehkä ole niin sävysävyyn, mutta mielestäni ihan kiva piristys. Houkutus olisi laittaa korttiin tekstiksi Leevi and the Leavingksin  laulun sanat:

                "Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, yhdessä kulkien (hei!).                                 Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, löydämme rakkauden.                                 Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, lupaan sinulle sen,
                            että ikuisesti jatkuupi tiemme tää yhteinen!

                       1676858.jpg

Laulun tietävät huomaavat varmaankin, että tuo viimeinen lause ei mene aivan laulun mukaan;) Tarrat kimaltelee näissä kuvissa melkolailla, mutta molemmissa on tuo hääparille-tarra. Ja korttipohjat tosiaankin valkoinen ja toisessa violetti/laventeli.

Enolle pitäisi tehdä 50-vuotis kortti. Vielä reilu pari viikkoa aikaa (vain). Kuvaksi tulee luultavasti semmoinen "nuffi-traktori". Mutta en ole vielä saanut korttia aloitettua. Taitaa eno ehtiä täyttää 60 vuotta, ennen kuin kortti valmistuu...