Eilen löysin nämä keväällä ostamani pyramidi 3d-kuvat. Paketissa oli neljä kuva-aihetta ja niihin liittyen seitsemän samanlaista kuva-arkkia. Eilen sitten ihmettelin ja hämmästelin Yllättynyt, että miten ihmeessä nämä kuvat kootaan. Kun olen niin tottunut siihen, että arkissa on valmiiksi piirretyt kuvat, jotka vain leikataan. Lopulta äkkäsin pakkauksen takana neljä malli/kaava-kuviota.  Niiden mukaan aloin sitten kuvioita leikkaamaan...

 

                1244008465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Todella tarkan piirtämisen ja leikkaamisen tuloksena sai koottua tällaisen kortin. Kokeilin myös kuvaa, jossa kuvio leikattiin pyöreäksi. Se yritys päättyi vähemmän mukavasti Nolostunut. En tiedä, onko tähän jokin tietty tapa, miten näitä tulisi leikata. Itselläni oli se ongelma, että mihin kohti kuvaa kuvion sijoittaa (suht keskelle) ja että sen saa tasaisesti mitoitettua, että tuloksesta tulee siisti.

 

              1244008501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

En kyllä tiedä, ymmärsinkö oikein tätä leikkaamis-systeemiä. Voiko se tosissaan olla näin monimutkaista? Kertokaapa siis muutkin tyylinne, jos olette näitä kokeilleet.

Kuvia laitoin tähän postaukseen taas kaksi, koska kuvan muokkaus oli taas sellaista, etten tiedä kumpi kuvista vastaa enemmän korttia näöltään Silmänisku.

 

Katselin eilen niitä stanssattuja 3d-kuvia. Servettipuodissa oli melkoisen hyvä valikoima.

 

Tässäpä kuitenkin tämän aamun turinat Cool