Oon nyt viimeisen tunnin ajan  leimaillut ja testannut taas tätä embossausta. Tässä hieman kuvia:

 

 

Tässä kaikki kokeiluni kuuset-leimasimesta. Tuo laventelin-värinen pohja on ihan mukavan värinen; -talvea, mutta ei aivan synkkää...

 

Tässä embossasin hopeanvärisella kohojauheella. Tämä kuva oli mielestäni helpompi (enkeli-kuvaan verrattuna), koska tässä on vain ääriviivat.

Tekstin embossaus ei onnistunut oikein missään kortissa. Taitaa koko teksti olla niin tiheä ja tiivis, ettei sitä kannata embossatakaan. Pitäisi kokeilla, miten teksti näkyy ilman embossausta (kokeilua ja haparointia edelleen)

 

 

Joulukuuset violetilla pohjalla...

 

Vaalealla pohjalla...

 

Tässä kokeilin, miltä enkeli-kuva näyttää vaalealla pohjalla. Luulen, että tämä vaalea pohja on kaikista paras. Tuntuu ainakin, että sopii hyvin joulunpunaiselle tai siniselle korttipohjalle.

Tekstiä mietin näissäkin... Olisiko teksti parempi laittaa ääriviivatarralla? Ajattelin kyllä, että kuinka moni alkaa tuota tekstiä niin kovin tarkasti tiirailemaan. Tuntuu ainakin, että näkee jo pienellä vilaisulla, mitä siinä lukee...

 

Tässä jäi tämä enkeli jälleen "appelsiinin kuorimaiseksi". En tiedä, pitäisikö kuvaa pitää vielä kauemmin lämmitettävänä, vai onko jälki tuollainen, kun kuva embossataan kokonaan (ei ääriviivoja, kuten kuusissa).

 

 

Tällaisia mietteitä näin lauantai-illan ratoksi