Kävin tänään nauttimassa kulttuuria ja kauniita käsitöitä Suurilla Käsityömessuilla Ouluhallissa. Näytteilleasettajia oli paljon, ja katseltavaa riitti.

Ainut asia, mikä jäi reissusta harmittamaan, oli askarteluliikkeiden vähäinen määrä Paikalla oli toki Sinooperi, Charlotta ja Lumikellot, mutta olisin vielä kaivannut jotain... Suunnitelmissani oli ostaa joulu-aiheisia 3d-kuvia, mutta niitäkään ei ollut mitenkään runsaasti tarjolla. Tuntui, että tarjolla oli vain ääriviiva-tarroja.

Ostin kuitenkin Lumikellolta jouluisen Match it 3d-kuvapakkauksen. Tässä malliksi yksi niistä tehty kortti (huono kuva):

 

 

Paketissa on tarvikkeet kahdeksaan korttiin. Ensin laitetaan tuo "kultainen" tarra pohjakuvan päälle (tässä tuo kynttilä-kuva). Sitten koko pompsi leikataan irti paperista. Koska kyseessä oli nyt 3d Match it, oli jokaiseen kuvaan liittyen jotain kuvaa korostettu, jolloin kuvan saattoi liittää kohotarratyynyillä kuvan päälle (tässä kuvassa nuo kävyt sekä kynttilänliekki + valuva steariini). Kuvasta kootaan siis 3d-kuva.

 

Kuva oli muuten nopea tehdä, mutta leikkaamisessa meni jonkin verran aikaa, - ei siinäkään kuitenkaan niin paljon kuin normi 3d-kuvissa. Etenkin tässä kuvassa nuo lehdet oli muotoiltu niin, että sai leikkaamis-vaiheessa olla tarkkana. Mukavaa vaihtelua joulukorttiaskarteluun.