Harvoin on tullut näin panostettua ylioppilaskortteihin! Niin kuin tapana usein on, tuli tästäkin kortista tällainen pitkän ajan muovaamana.

Nämä kuvat olen muistaakseni Marij Rahderin Move-korttien 3d-kuvia, Kirjokkaasta olen ne ostanut. Kuviin tulee pakkauksen mukana myös tausta. Jätin kuitenkin taustat pois, kun alkoi kortti näyttää niin ahtaalta. Onnekseni minulla sattui olemaan tallessa noita "Flippin"-korttipohjia, joihin kuvat suht hyvin mahtuivat. Sain korttiin vähän glamouria, kun sain taustapaperin siististi kortin kannen väliin.


Kortteihin laitetaan muutamat haaraniitit, jolloin sitä voidaan liikuttaa, kuten heiluri-nukkea. Kuten kuvasta näkyy, päätin loppujen lopuksi heivata heiluri-vivut pois. Pojan kädet heiluu, jos niitä heiluttaa. Tyttö on vähän kankeampi tapaus wink kun kiinnitin kuvat paremmin korttipohjaan.

Vähän meni ähertelyksi tuo tarrojen ja kukkien liimailu. Luultavasti niiden paikat, -kenties tekstikin tulee vielä vaihtumaan... YO-lakit muovasin ääriviivatarroista. Löysivät melko vaivattomasti paikan päästä. Sopisi tosin esim. koripallon päälle tai tytön käsiin. Mutta mukava oli innostua pitkästä aikaa! smiley