Teinpä nyt hääkortin tästä Morehead little 3d-vihkosessa olevasta hääparista. Korttipohjaksi laitoin joskus Sinooperista ostamani korttipohjan. On aika kaitaista mallia, - sanotaanko näitä cabinet-korteiksi, vai onko se vain oma mielikuvani nimestä... Mutta pieni oli itse kuvakin, joten ei mielestäni haitannut. Taustaksi laitoin perinteiseen tyyliin vaaleanpunaista paperia pienen suikaleen. Kun kortti oli mielestäni valmis, innostuin vielä liimaamaan noihin reunoihin tuommoiset kultanauhat. Alas voi halutessaan laittaa päivämäärän, mutta ei oo pakko:)

                                           1679760.jpg

Tiimarissa hilpaisin aamupäivästä. Kun sähköpostiini oli tullut jokin päivä sitten mainos, että siellä on se ALE! Aina siellä aikaa menee ihmeesti, kun alkaa kattelemaan ja pyörittelemään tavaroita käsissä. Yleensä katselen lähinnä papereita, jos olisi jotain alennuksessa. Yksiväristä olisi ollut, mutta sitä taitaa olla muutenkin tarpeeksi. Sitten meinasin ostaa reilu 3 euroa maksavan Scrab KIT-paperipakkauksen, mutta mitä lähemmäs kassaa pääsin, sitä enemmän aloin harkita siitä luopumista. Ja niinhän siinä sitten kävin. Ennen kassaa törmäsin kuitenkin sattumalta tarjouksessa oleviin paperipakkauksiin. Tarjouksessa oli myös näitä haaraniittejä (niitä oikeasti tarvitsinkin). Haaraniitii maksoivat 0,40€/rasia, mielestäni "mukavan" edullisia:) Ostinkin sitten useamman rasian.

Eilen puhisin tuosta enoni 50-vuotis syntymäpäiväkortista. Nyt voin jo hieman kehuskella (kröhöm!) että traktori-aiheisen kuvan olen jo leikannut (pikku juttu:D