Heti alussa muistutan taas tuosta meneillään olevasta 1000 luvun bongaamisesta. Joka on 1000. kävijä, saa palkinnon. Lisäksi arvon myös kommentteja jättäneiden kesken yhden palkinnon. Sitten kun 1000 menee  rikki, kommenttien jättäminen saa päättyä! Ja toivoisin, että kommentit jätetään tuonne muutama palsta alemmas "Kusti polkee ja posti kulkee"-otsikon alle! Onnea kaikille osallistujille!


Tänään postissa tuli Tanjuskan lähettämä palkinto siitä, kun arvasin hänen tarra määränsä "lähes oikein". Oikea vastaus kun sijoittui minun ja Mihannan arvaus-lukujen väliin. Palkinto oli perin herkullinen ja sisälsi mm. kauniita papereita:) Katsokaapa itse:

             1635876.jpg
Lisäksi Tanjuska muisti todella kauniilla orvokki-kortilla:

             1635884.jpg
Palkinto oli minulle kaikkea muuta kuin "vaatimaton":) Joten KIITOS Tanjuskalle!

Tässä laitan kuvia hieman eilispäivän askarreista. Leivoin nimittäin vanhempieni luona käydessäni pullia. Tein puolen litran taikinan, joten leipomisessa ei kauan mennyt. Jotta selvisin siitä mahdollisimman "helpolla" tein melko yksinkertaisia kierre-pullia. Väliin laitoin "voi-sokeri-vanilja-sokeri-seosta". Tässä tulos:

             1635878.jpg
             1635882.jpg
Melkoisia rinkuloita taisi tulla ja osasta melko isojakin. Mutta nämä tällä kertaa.

Tänään kävin Tiimarissa. Sähköpostiini kun tuli mainos, että siellä on melkoiset alennusmyynnit menossa. En niin kummempaa ostanut, koska tuota paperia ja muuta askartelutarvikkeita on jo vähän liiaksikin. Mutta nämä tarttui kuitenkin mukaan:

             1635886.jpg
Taisivat molemmat maksaa noin 0,70 €. Nyt taidan lähteä leikkaamaan joitakin 3d-kortteja tai kokeilemaan leimasin-kuvien väritystä (mikä on osoittautunut minulle perin vaikeaksi; minkälaisilla väreillä ja miten paljon?).