Voi että on aina vaikea aloittaa näiden leimasinkorttien kanssa. Muutaman kerran olen jo kuvia väritellyt, ja melko hyvin ovat onnistuneet. Tällä tarkoitan sitä, että väri on sentään pysynyt "ääriviivojen" sisällä. Meikä-tyttö kun porskuttaa niin vauhdilla eteenpäin värittäessäkin, niin jälki ei aina ole niin loistokasta kuin toivoisi;)

Tänään aloin vasta kolmen aikoihin tekemään näitä kortteja. Mangolia-kuvat jäivät vielä tekemättä, teen ehkä huomenna niistä kortit. Neliö-korttipohjat alkavat olla number one Minskun Poksissakin:)

                          1827367.jpg
Tässä tämmöinen tapaus. Minkähän tekstin tähän keksisi? Vaikka luultavasti se tulee sisäpuolelle, minkälaisella hetkellä kortti sitten annetaankin...
Kukat ehkä ovat vähän turhia tässä, mutta sitten olisin varmaan alkanut laittamaan jotain ulkoreunoihin. Pakkohan sinne on jotain laittaa, vai mitä mieltä olette;)

                   1827368.jpg
Tässä on korttipohjana Kirjokkaasta ostettu pohja. Tähän hoksasin onneksi laittaa jonkin taustapaperin. Yritän nyt totutella siihen tyyliin, ettei taustapaperia tarvitse välttämättä näkyä niin paljon. Ajattelin tähänkin vain "kehysmäistä" näkyvyyttä.

Nyt on myös näitä kuvia mukavempi värittää, kun tilasin itselleni tuota MAGENTA-väriä. Se on punaista minun mieleeni. Tekstinä on "syntymäpäivänä"-tarra. Hohtaa kuvauksen jäljiltä kuin halogeeni. Tilasin myös samalla Pro Markerin Blender-kynän. Sillä olen yrittänyt vähän kokeeksi tehdä vaaleampia kohtia. En tiedä onko siitä taikaa (epäileväinen kun olen). Täytyy totutella siihenkin, elämä kun on näitä suuria muutoksia täynnä;)

Yksi asia, joka vaikuttaa siihen, että pidän näistä leimasin-korteistani nyt enemmän, on se, että väritin taustan. Minä kun olen sen ajan koululaisia, että opettaja aina sanoi kuviksen tunnilla, että "yhtään valkoista ei saa näkyä". Mutta hyvin se näyttää monilla muilla onnistuvan, vaikkei taustaa väritäkään. Tuskin alan itsekään kaikista kuvista sitä muokkaamaan... Tottua ikä kaikki.

Magnolia-kuvia värittäessäni ajattelin, että täytyisi minunkin käydä "meikki-ostoksilla". Että saisi vähän väriä niiden poskiin...

Tänään kävin aamupäivästä Prismassa. Ostin sieltä itselleni koulurepun! Koulu kun alkaa taas ylihuomenna. Heti alkuun ponkaistaa englannin kurssi vauhtiin. Olemmekin jo äitini kanssa puhelimitse harjoitelleet perin yksinkertaisia farsseja; "How do you do" jne;) Nauruksipa se sitten menee, kun sitä yrittää olla niin fiksu.

Melkein harmittaa, että ensimmäinen työharjoittelu alkaa jo syyskuun 22. päivä. Kaipaan niin kovasti mukavaa seuraa ja ihania ihmisiä luokastamme, että tuntuu, ettei malttaisi niin pian lähteä taas pois koulusta. Saa nähdä, mihin ne tämän "tulevan sosionomin"  harjoitteluun laittavat...