Tänään olin taas touhukkaalla päällä kortti-rintamalla. Johtuu varmaan siitä, että ehdin eilen leikata ja koota kuvat hyvälle mallille. Tarkoituksena oli tehdä serkulleni hänen tilaama kortti tyttö-vauvalle. Kun en älynnyt silloin kysyä, että onko kortti onnittelukortti vai tarkoitus olla ns. kastekortti, tein sitten muutaman vaihtoehdon:

                                   1755658.jpg
Tämä kortti sopisi hyvin kastekortiksi ja onnittelut tyttö-vauvasta-kortiksi. Korttipohja olisi voinut olla taas hieman erivärinen, - tuli aika kalpea:(
Serkku saa itse päättää tekstin, laittaako tarran; "tyttövauvalle", "Kastepäivänä" vai "Vauvaonnittelut".

                                  1755659.jpg
Tämä kortti on mielestäni väreiltään hyvä. Tekstiä ei ole, kun ajattelin ensin laittaa jotain tuohon vaunujen yläpuolella olevaan "suikaleeseen". Mutta enpä siihen sitten mitään löytänyt; - olisiko vauvan syntymäpäivämäärä tyhmä ajatus?

                                  1755660.jpg
Lopuksi tämä, - mielestäni ehkä paras vaihtoehto. Tähän laittaisin tekstin "kastepäivänä". Mutta lähetänpä nyt serkulle nämä vaihtoehdot menemään, niin toivottavasti löytyy mieleinen vaihtoehto:)

Toinen ilouutinen on tietenkin se, että SAY6 käynnistyi tänään! Tai että on jo tiedossa henkilö, jolle kukin jotakin lähettää. Minulle oli myös SAY jättänyt kommenttia:)