...komeilee tässä kortissa. Kuvahan on Art Impressionsin ja aivan hurmaava kuva onkin. On jotenkin reppanan näköinen, mutta "juhlantuntua" kuvassa on. Kortin tekemisessä meni harvinaisen kauan aikaa, kun kokeilin leimasinkuvaa jos minkä paperin/paperikuvion päälle. Lopuksi äkkäsin sitten nämä kaksi paperia yhteen ja lopputulos on tässä:

 

 

           1246038659_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuli mielestäni ihan mukavan "vaihteleva" kortti. Vaikka on jollain tapaa samantyylinen kuin muutkin korttini, ei kuitenkaan ihan "perus-Minskua"Silmänisku Numeroiksi laitoin 50, vaikka 60:kin kävi mielessä. Luulenpa, että tämän kuvan kohdalla voi ikähaitari vaihdella melkoisesti...

 

Korttia tehdessäni yritin miettiä sopivaa runoa korttiin. Mielessä pyöri lausahdus "rehti ja suomalainen mies..." Yritin miettiä, että mistä laulusta nuo sanat tulevat Päättämätön Sitten hokasin, että radiossa on kuulunut se "Rami-rami-raminent, rehti ja suomalainen mies....raksojen ammattilainen..." Hauskan runon tähän keksisi, mutta runon mahduttaminen siististi tähän korttipohjaan olisi ollut minulle liian tuskainen operaatio.

 

Arkailin muuten hieman myös tuota kukkapaperia tuonne taustalle. Joskus kun törmään tuttujeni sanontoihin "ei kukkia poikien/miesten kortteihin". Tai samoin voi olla jokin väri, jota ei jommankumman sukupuolen kortissa sallita. Keltainen on monille tuntemilleni öklö väri. Minulle se on taas monien korttien "suuri tähti" Kieli ulkona Mutta tyylinsä, tapansa, tottumuksensa ja mieltymyksensä meillä jokaisella.

 

Oulussa on hellettä, kämppä on tosi tukala. Huomenna ehkä lisää leimasinkortteja. Näkemisiin sinne saakka Cool