Ostin jo jokunen viikko sitten JYSK:stä tämän Hammerplastin lokerikko-jutun.

                 1749665.jpg
Tätä sitten aikani kuluksi aloin alkuillasta täyttelemään. Joka lokerikkoon jotakin tuli, ei täyteen kuitenkaan. Ihan kätevältä boksilta vaikutii, jospa pysyisi nuo pikku hilpentöörit hieman paremmin tallessa...

Näin näitä samantyylisiä, ehkä hieman pienempiä myös Kirjokkaassa. Siellä taisivat olla edullisempia. JYSK:ssä maksoivat reilu kahdeksan euroa.

Serkkuni tilasi minulta tyttö-vauvalle kortin. Sitä alan huomenna väkertämään, jotta ehdin sen loppuviikkoon mennessä hänelle lähettää.

Katselin tänään 3d-kuvia sillä silmällä, että minkälaisia joulukortteja sitä alkaisi tekemään tulevalle joululle. Viime joulun hitti-tuote oli "sininen joulu"-aiheiset 3d-kortit. Nyt pitäisi löytää taas jokin näppärä, jouluinen kuva.
Kutkuttelisi hieman ajatus, että olisi joskus mukava "kokeilla" myydä korttejaan jossain myyjäisissä. Täällä Oulussa on lokakuussa ne Suuret Käsityömessut. En ole kylläkään niihin perehtynyt tarkemmin; paljonko pöytävuokrat on ja pääseekö yleensäkään harrastelijat myymään... Aikahan olisi otollinen, kun lokakuu on jo melko lähellä joulua (minun mittapuun mukaan;) Mutta enpä taitaisi ehtiä korttejakaan tehdä sitä vauhtia, että hyödyttäisi lähteä myyntihommiin...