Kun eilen valmistui neulomani kaulaliina, tuli illalla sohvalla istuessa hieman orpo olo: - mitäs nyt Kaivelin sitten lankakoriani ja löysin tätä harmaata Teddy-lankaa. Niin kuin tiedätte, Teddy-lanka on aivan mielettömän pehmeää ja mukavan tuntoista!

Pipoa päätin alkaa neulomaan. Vaikka yleensä kammoksin pipon neulomista neljällä puikolla, päätin nyt kokeilla. Yleensä tässä on ongelmana ollut se, että jää taas ne hirveät aukot niihin puikkojen vaihtumis-kohtiin. Pipo valmistui ennätyksellisen nopeasti, sillä Teddy-lanka luistaa bambu-puikoilla tosi liukkaasti. Tässä kuvia valmiista piposta:

 

Tulee kyllä niin talvi, lumi ja joulu tästä mieleen. Sovitin pipoa päähäni ja täytyy myöntää, että on varmaan paras neulomani pipo (ei niitä tosin montaa olekaan). Sujahti päähän ihan suosiolla, vaikka pelkäsin, että riittävätkö silmukat...

 

Silmukoita minulla oli kaiken kaikkiaan 80, eli 20 silmukkaa puikolla. Puikot olivat kokoa 3,5. Neuloin koko matkan 2 o, 2 n-tyylillä. Pipon loppupuolella tein kavennukset kahdella eri kierroksella. Kavensin molemmilla kierroksilla kaksi silmukkaa puikolta, eli 8 silmukkaa kierrokselta. Tähän pipoon meni lankaa koko Teddy-kerä.

 

Teddy-lankaa olisi vielä vihreä kerä jäljellä. Saapa nähdä, neulonko toisen Teddy-pipon "Pipo päässä olla pittää, muuten ulkoilusta ei tuu mittään!"