SAY muisti minua viikolla Match-It Flower Fairies-arkilla. Tänään sitten oli vihdoin viimein aikaa kokeilla niitä. Olikin mukava vaihteeksi kokeilla jotain muuta askartelua 3d-korttien ja leimasinkuvien lisäksi.

Olin kuvitellut näitä näistä askartelua jotenkin vaikeammaksi. Mutta korttien tekeminen olikin oletettua nopeampaa. Vaikeimmaiksi vaiheeksi osoittautui se, kun piti yrittää saada tarra "kohilleen" kuvan päälle. Onneksi tarra ei heti jämähtänyt paikalleen, vaan sievästi sen sai paperista vielä irti... ja taas uusi yritys.

Kun kuvat itsestään olivat niin kirkkaita noiden hopeareunojen takia, en korttiinkaan alkanut mitään muuta koristetta laittamaan. Se olikin mielestäni ihan hyvä ratkaisu.

Laitan tähän nyt kuvat kaikista korteista. Joukossa on samasta kortista useampikin kuva, kun näistä oli todella vaikea saada kunnon kuvaa tuon heijastamisen takia...

                            1921892.jpg
Tästä kortista olisi tullut ehkä parempi, jos en olisi noita nurkkakuvia laittanut.

                            1921895.jpg

                            1921896.jpg
Tästä kortista oli vaikea saada selkeää kuvaa, kun tuo korttipohja on tummansininen-helmiäiskorttipohja.

                1921899.jpg
Tässä korttipohjana vaalean ruskehtava, hieman kuviopintainen korttipohja.

                1921900.jpg
Tämä on tämmöinen metsämansikkamainen kortti:) Kortitpohja on SAY:n aiemmasta lähetyksestä. Mukava oli siis näitä Match-It-arkkeja kokeilla, enkä varmaankaan jätä tähän kertaan näiden tekemistä. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla muutaman leimasinkortin tekoa...