Jäipäs aprillaamatta tänään kokonaan, vaikka lupa siihen olisi ollutkin. Täytyykö todellakin malttaa taas vuosi, ennen kuin voi naruttaa jotakuta?

Eilen aloitin minulle tuntemattoman tekniikan opettelua. Ostin itselleni perhos-tarroja. Perhoset olivat ääriviivatarroja, joten niissä oli vain hopean väriset reunat. Laitoin aina yhden tarran johonkin paperille kiinni. Valitsin väreiksi vihreää helmiäis/metalli-kartonkia ja sitten sellaista kirkkaan vihreätä paperia. Sitten kun tarrat olivat paikoillaa, aloin leikkaaman mahdollisimman tarkasti ylimääräiset paperit pois. Perhosista tuli tällaisia:

        1428620.jpg

Sitten laitoin perhosten taaksi kohotarrateipit ja kiinnitin ne korttipohjalle. Perhoset olisivat voineet olla väriltään erilaisia, niin olisivat erottuneet paremmin korttipohjalta. Muutenkin korttia täytyy vielä kehitellä, on ehkä hieman orvon näköinen. Mutta tulipahan kokeiltua tätäkin:) On se vaan jännä aina huomata, kuinka nuo suunnitelmat aina matkan varrella muuttuvat. Kuten nytkin, oli minulla tarkoitus kokeilla näillä perhosilla sellaista musta/valkoinen korttia (black & white). Mutta en halunnut alkaa niin synkkää korttia tällä kertaa...

             1428614.jpg

Tänään tein sitten yhdestä lempikuvastani kortin. Tästä kuvasta tein reilu vuosi sitten ensimmäisen 3d-korttini. Toinen oli se orvokki-aiheinen kuva, josta tein sen äitienpäiväkortin. Tähän korttiin honasin laittaa taustapaperin (mistähän sekin välähti mieleen?). Mietin paljon tarrojen paikkoja ja yleensäkin että mihin tilanteeseen kortti tulisi. Ja jääkö tuonne alas liian paljon tyhjää tilaa, pitäiskö korttia vähän lyhentää... Mutta tarrojahan voin vaihella myöhemmin (pitkin kevättä?).

                         
                          1428597.jpg