Venyipä taas tänään tuo korttien tekeminen liiankin myöhäiseen. Tarkoitus kun oli touhuta niiden parissa "koko päivä". Toisin kuitenkin kävi, mutta eipä se maata kaada. Nyt kun työharjoittelu on ohi, voin ehkä viikollakin muutaman kortin tehdä. Vaikka vielähän ei tiedä, minkä kaamean tehtävän ne koulusta antaa. Toivon kuitenkin, ettei näiden ryhmätöiden ja yksilötehtävien jälkeen tulisi mitään isompaa (laiska opiskelija-geeni?:)

                 2087501.jpg
Tässä tämmöinen lumiukko/akka versio. Kuva on edelleen mielestäni tosi kiva värittää ja muutenkin niin mukavan näköinen! En tiedä, miksi nämä lumiukko-kortit tulee tehtyä näille vaaleanpunaisille pohjille... Ehkä ensi kerralla yritän jotain erilaista pohjaa. Lumihiutaleet tulivat Lidlistä ostamani jouluisen askartelupakkauksen mukana. Niissä oli hilettä, - on siis edelleen (vaikka paljon on varmasti naamassanikin)....

                           2087509.jpg
Tämä kuva oli myös kiva värittää, vaikka meinasi loppua mielikuvitus kesken noita vaatteita värittäessä. Leikkasin tämän kuvan irti. Siitä johtuen taivaalla loistaa tarra-tähtejä, eikä väritetyt tähdet.

                        2087504.jpg
Tämä on huippu! En tästä leimasinkuvasta ole ollut tietoinenkaan, vasta toissa viikolla sain sen arvontapalkinnon mukana. Tämänkin kuvan leikkasin lopulta irti, kun en osannut siitä muuten korttia vääntää. Siinä innoissani kun leikkasin, sain hetkeä myöhemmin ihmetellä: "Mihin hävisi toinen korvakoru?"  Toisaalta voi kuulua mielestäni kortin tunnelmaan, että rouvalla roikkuu vain yksi korvakoru. Tää ois niinku tosi trendikäs ja muotitietoinen tonttu:)