Kyllä tykkään tästä lumiukko-kuvasta! Miten voikaan olla noin symppiksen näköinen? Mulla on näitä samaisia servettejä useampi käyttämätön tallessa ollut. Tämä suurin kuva on liian iso korttipohjalle. Pienemmistä saa kortin.

Tänään sitten hokasin, että kokeilenpa tehdä tästä suuremmasta kuvasta taulun. Tallessa oli muutama styros-levy, jotka kelpuutin pohjiksi. Päällystin styros-levyn askartelumaalilla. Tullut joskus servetti-tekniikka-paketin mukana. Toimi kuitenkin hyvin.

Servetti-kuvan kiinnitin servettilakalla piirtoheitin-kalvolle. Kalvo on hyvä tuki, - paperi käpristyisi lakasta liikaa. Sitten leikkaisin kalvo-kuvan irti ja kiinnitin valkoiselle kartongille. Kartonkiin tein boordi-reunukset, ja kiinnitin sen styros-tauluun. Lopuksi vääntelin puna-valko-pilkullisesta nauhasta rusetin.

 

On piristävä näky asuntoni seinällä Kivasti pilkistelee tuon punaisen maalin alta tuo styros-pohja. Aivan kuin lumisadetta!

 

Jatkoin servettitekniikalla... Samaisia, pienempiä lumiukko-kuvioita päätin kiinnittää pyöreään styros-palloon. Kaveriksi kiinnitin muutaman lumihiutaleen. Lopuksi koristelin kuvat kultahileellä ja kiedoin ympärille kultaisen nauhan:

 

 

 

 

Koriste-pallo saa leijailla nyt ainakin jonkin aikaa jalkalampun varressa. Tämän parempaa paikkaa sille ei asunostani taida löytyäkään. Mutta kelpaapa tuosta katsella Mukava kai näitäkin olisi tehdä, mutta mihin noiden pallojen kanssa joutuisi..?