Meinasin kirjoittaa tottumusteni mukaisesti otsikoksi 3d-kortteja. Nyt kun tyrkyllä ei olekaan niitä, vaan näistä korttikuvista tehtyjä kortteja. Tilasin näitä kuvia juuri sen takia, kun monet ystävät ja tutut haluavat useimmiten näitä lapsille tarkoitettuja kortteja. Joissa olisi tytön tai pojan kuva. Vaikka onhan maailma täynnä muitakin lapsille hyvin sopivia kuvia. Näihin kortteihin suunnittelin laittavani paperikukkia/kukan esim. oikeaan alareunaan, mutta jäi vielä laittamatta. En tiedä olisiko kuvat ollut parempi laittaa hieman ylemmäs, niin kukka olisi mahtunut paremmin korttiin. Mutta niinkuin moni muukin korttiaskarteluun liittyvä asia, - ovat paperikukatkin minulle melko uusi materiaali. Mutta johonkin niitä vielä kokeilen:)

             1626551.jpg

             1626555.jpg

             1626556.jpg

                       1626561.jpg
 Sitten vielä muistutus:

ARVONTA! Kommentteja yhteystietojenne kera (=sähköposti tai www-sivut) otan vastaan tuonne 1000 kävijään saakka! Palkitsen 1000. kävijän ja lisäksi arvon palkinnon yhdelle arvontaan osallistuneelle!

Jättäkää kommentit kuitenki alla olevan kirjoituksen alle (Kusti polkee ja posti kulkee-otsikko). Näin minun on helpompi seurata tilannetta.